Vol. 11 (2024): Número especial: 4to Congreso Internacional Sobre Inocuidad y Calidad Alimentaria (ANICA)
Número especial: 4to Congreso Internacional Sobre Inocuidad y Calidad Alimentaria (ANICA)

4to Congreso Internacional Sobre Inocuidad y Calidad Alimentaria (ANICA)

Original Paper

Effect of microwave cooking and solid-state fermentation on nutritional, antioxidant, and antiparasitic properties of blue maize : Antiparasitic activity of fermented maize
Saraid Mora-Rochín, Gloria Susana Meza-López, Liliana León López, Claudia Del Rosario León-Sicairos, Cuauhtémoc Reyes Moreno, Luis Martín Sánchez Magaña
https://doi.org/10.15741/revbio.12.e1700
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Nutritional properties of a defatted Jatropha curcas meal fermented in solid-state with Saccharomyces cerevisiae: Jatropha curcas meal
Dulce Patricia Medina-Rodelo, Eber Addí Quintana-Obregón, Miguel Ángel Angulo-Escalante, José Basilio Heredia, Ana Carmela Puello-Cruz, Roberto Gutiérrez Dorado
https://doi.org/10.15741/revbio.12.nesp.e1692
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Effect of the lentil flour addition on the nutritional content and polyphenols of tortillas from blue maize
Luis Martín Sánchez Magaña, Daniel Alexis Rodriguez Heráldez, Saraíd Mora Rochín, Liliana Le´ón López, Cuauhtémoc Reyes Moreno, Dulce María Domínguez Arispuro, Edith Oliva Cuevas Rodríguez
https://doi.org/10.15741/revbio.12.nesp.e1701
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Functional tortillas made from blue corn, mesquite and hibiscus calyxes: Extruded Functional Tortillas
M.C. Villanazul-Verdugo, Carlos Alberto Gómez-Aldapa, Roberto Gutiérrez Dorado, Grissel Reyna-Fuentes, Janitzio Xiomara Korina Perales-Sánchez, Ana Luisa Félix-Sámano , Cuauhtémoc Reyes-Moreno
https://doi.org/10.15741/revbio.12.e1722
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